Uzgajališta

Sve su lokacije naših uzgajališta odabrane zbog iznimne čistoće i kvalitete mora što je osnovni preduvjet za kvalitetan uzgoj ribe. Od pet uzgajališta, dva su smještena u Istri (sjeverni Jadran), a a preostala tri u Zadarskom akvatoriju (srednji Jadran).

 

Uzgajalište Lamjana

Ovo je uzgajalište smješteno u blizini uvale Lamjana na otoku Ugljanu. Riba se uzgaja na nekoliko mikrolokacija u plutajućim kavezima, na otvorenom moru. Ne postoji mogući onečišćivač u bližoj i daljoj okolici, a more je visoke kvalitete i čistoće.
 
 

Uzgajalište Košara

Naše najveće uzgajalište smješteno je na otočiću Košara, jugozapadno od otoka Pašmana. U samoj blizini uzgajališta se nalazi svjetski poznat Nacionalni park „Kornati”.
 
 

Uzgajalište Velo Žalo

Uz jedan od najljepših otoka Mediterana u uvali Velo Žalo smješteno je uzgajalište Velo Žalo. Kao i uzgajalište Košara, u neposrednoj je blizini Nacionalnog parka „Kornati”.

 
 

Uzgajalište Budava

Uzgajalište Budava smješteno je na istarskom poluotoku, u jednoj od najljepših uvala toga kraja, uvali Budava. Zanimljivo je da je dugo godina bila pod zaštitom vojske zbog čega je priroda u uvali i oko uvale u potpunosti netaknuta.
 
 

Uzgajalište Limski zaljev

Ovo je uzgajalište smješteno u Limskom zaljevu, u samom srcu zaštićenog rezervata mora.