Usmjereni smo na vrhunsku kvalitetu jer potrošačima naših proizvoda želimo pružiti uvijek ono najbolje. Poslovanje temeljimo na povjerenju i uzajamnom poštovanju sa zaposlenicima, našim potrošačima, kupcima i drugim zainteresiranim stranama.
Primjenjujemo dobru proizvođačku i higijensku praksu. Kontinuirano planiramo, provodimo, provjeravamo i ocjenjujemo učinkovitost poduzetih aktivnosti te unapređujemo učinkovitost sustava po načelima održivog razvoja. Politiku kvalitete u cjelosti pročitajte na poveznici u nastavku.
Sljedivost
Podaci o proizvodu prenose se kroz sve faze proizvodnje, prerade i distribucije (od mrijesta i kaveza za uzgoj do prodajnog mjesta). Sljedivost je uspostavljena na sljedeći način:
- Sljedivost prema dobavljačima (sljedivost prema dobavljačima sirovina, pomoćnog materijala, ambalaže i dodataka hrani);
- Interna sljedivost (sljedivost sirovina, poluproizvoda, ambalaže i pomoćnih materijala unutar SPH (Subjekt u poslovanju s hranom));
- Sljedivost prema korisniku/kupcu (sljedivost hrane do kupca/korisnika).
Implementirani sustav sljedivosti putem LOT brojeva na finalnim proizvodima omogućava nam da uđemo u trag cijelokupnom procesu uzgoja od mrijesta, lokacije uzgojnog kaveza, hrane koju je konzumirala riba, temperaturnog režima od izlova do isporuke itd.
Kontrola procesa
- Čitav tehnološki proces od mrijesta ribe do gotovog proizvoda odvija se pod strogo kontroliranim uvjetima
- Higijena procesa sortiranja i prerade kao i same ambalaže prati se redovnim mikrobiološkim kontrolama
- Riba na samom izlovu ulazi u temperaturni režim 0-2ºC u kome ostaje do krajnjeg potrošača
- Kontroliraju se uvjeti rada zaposlenika, njihova sigurnost i zadovoljstvo