povratak

Rezultati ankete zadovoljstva Cromaris poslovanjem

Zadovoljstvo poslovnih partnera kao ključ postizanja njihove lojalnosti, a time i temelj stjecanja konkurentske prednosti i poslovne uspješnosti važan je čimbenik naše poslovne orijentacije. Cromaris d.d. ima za cilj ostvariti najviše standarde kvalitete pružanja usluga, pouzdanja kupca u izvršenje usluge, stalnoj dostupnosti usluge, ostvarenju i očuvanju povjerenja kupca te neprestanoj brizi i pažnji prema kupcu. Postojeći standardi konstantno se unaprjeđuju, korigiraju i poboljšavaju. Postizanje održive konkurentske prednosti i dugoročnog odnosa s kupcima te superiorne vrijednosti rezultira vraćanjem kupca te ponovnom kupnjom i vodi k profitabilnosti. U skladu s navedenim ciljevima Cromaris svake godine provodi anketu među svojim kupcima da bi se ispitali poduzeti koraci te izgradili novi odnosi isporukom visokog zadovoljstva.
 
Ukupno poslovanje Cromarisa u 2019. godini ocjenjeno je iznimno visokom prosječnom ocjenom 4,21 na skali od 1 do 5, gdje je 1 najniža, a 5 najviša moguća ocijena.
Imidž kompanije Cromaris, društvena odgovornost, korporativna web stranica kao i ekološka osviještenost ocjenjeni su prosječnom ocjenom 4,49  te je riječ o najbolje ocjenjenoj kategoriji kompanije od četiri ispitane.
Poslovanje Cromarisa d.d. ocjenjeno je prosječnom ocjenom 4,23. Kupci su zadovoljni s načinom i uvjetima rješavanja reklamacija, a najbolje ocjenjuju dostupnost i komunikaciju sa zaposlenicima.
Kvaliteta i cijena proizvoda ocjenjena je prosječnom ocjenom 4,18. Kupci su zadovoljni kvalitetom isporučenog proizvoda i kvalitetom u odnosu na druge proizvođače.
Pakiranja i isporuka proizvoda ocjenjeni su prosječnom ocjenom 4,04. Lansiranje fileta i odrezaka u skin pakiranju, redizajnirani MAP asortiman kao i stalne implementacije novih metoda omogućit će veću efikasnost i racionalnost unutar ovog aspekta poslovanja tvrtke.
Prednosti Cromarisa koje kupci najčešće ističu su kvaliteta proizvoda, prepoznatljivost branda  te brzina isporuke i uvjeti poslovanja.
 
S obzirom na stalna ulaganja u najmoderniju tehnologiju kao i usklađivanje procedura s najzahtjevnijim standardima na temelju kojih je društvo certificirano od najuglednijih certifikacijskih kuća, Cromaris d.d. svake godine raste, razvija i unapređuje svoje proizvode, uslugu i odnose.