Prodaja i logistika

Na kojim tržištima prodajemo našu ribu?

Najveća komparativna prednost u odnosu na konkurenciju uz kvalitetu ribe upravo je brzina dostave na ciljana tržišta 12-48h od izlova. Osim u Hrvatskoj, više od 75% svoje proizvodnje plasiramo u inozemstvo. Trenutno smo prisutni na tržištima Hrvatske, Italije, Slovenije, Njemačke, Francuske, Poljske, Češke, Slovačke, Austrije, BiH, Crne Gore, Srbije, Mađarske i Ukrajine. Proizvodi se prodaju i isporučuju u skladu s Općim uvjetima dostupnima na poveznici u nastavku.
 
Opći uvjeti
 

Koliko često izlovljavamo ribu na uzgajalištima?

Izlovi se vrše najmanje 6 puta tjedno, po završetku izlova riba se otprema u preradbeno-logistički centar. Nakon sortiranja se pakira i šalje svježa na tržište ili se prerađuje u svježe filete, pakiranu ribu, dimljenu ili mariniranu ribu. U roku od 5 do 6 sati od izlova svježa riba je spremna za otpremu diljem Hrvatske i Europe.
 

 

Naša prednost pred konkurencijom

  • svakodnevni izlovi i izlaz ribe iz skladišta na dan izlova ili najkasnije dan nakon
  • brza isporuka na ciljana tržišta (12-48h od izlova)
  • narudžba ribe 2 dana prije isporuke
  • uspostavljen sustav sljedivosti koji nam omogućuje uvid u podatke o svakom proizvodu od mrijesta ribe do isporuke kupcu.
 

Certifikati koji dokazuju kvalitetu i sljedivost

Tvrtka je certificirana ISO normama 9001, 14001, 22000 i FSSC za kvalitetu, upravljanje okolišem i sigurnost hrane. Također posjedujemo certifikate IFS Food, GlobalG.A.P., Friend of the Sea, BRC te Kosher. Certifikati za proces organskog uzgoja ribe su: EU Organic, Naturland, Bio Siegel, AB te Hrvatski organski proizvod.

Cromaris Italia

Cromaris Italia srl je ekskluzivni uvoznik naših proizvoda na talijanskom tržištu. Tvrtka se nalazi u Casale sul Sile u blizini grada Trevisa, te je u 100%-tnom je vlasništvu Cromaris d.d. Talijansko društvo osigurava bolju prisutnost na tržištu i bolju komunikaciju s kupcima naših proizvoda.