povratak

Peti nastup na sajmu Seafood u Brusselsu

I ove godine, već peti put za redom od svog osnutka, Cromaris će sudjelovati na najvećem međunarodnom sajmu morske hrane European Seafood Exposition 2014, koji se tradicionalno održava u Brusselsu od 6. do 8. svibnja.
 
U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Cromaris će na sajmu prezentirati svoj asortiman svježe, pakirane i delikatesne ribe iz Jadranskog mora te ujedno posjetiteljima prvi puta predstaviti organski uzgojenu ribu kao novitet u ponudi pod brendom "Cromaris Organic".
 
Za potpuni doživljaj, kao domaćine na svom štandu, Cromaris je odabrao dva iznimno uspješna kuhara, Igora Krulčića iz rovinjske Maistre i francuskog kuhara Jean Marc Tacheta koji će za posjetitelje pripremati zalogaje od svježe i delikatesne Cromaris ribe. Jean Marc Tachet jedan je od najmlađih francuskih chefova koji su stekli prestižnu titulu Meilleur Ouvrier de France, iznimno cijenjeno priznanje u francuskoj gastronomiji.