Predivni lokaliteti sjevernog i srednjeg Jadrana idealna su sredina za kvalitetan i prirodan uzgoj na otvorenom moru, a upravo se odavde naša riba svakodnevno otprema diljem Hrvatske i Europe.

Od mora do vas

Našim potrošačima želimo isporučiti samo najkvalitetniju i najsvježiju ribu. Stoga smo osigurali kontroliranu slijedivost primarnih sirovina do finalnog proizvoda i to od vlastitog mrijestilišta, preko uzgajališta, prerade, logistike, pa sve do prodajnih mjesta.
 
Koncept "Od mora do Vas" sastoji se od sljedećih komponenti:
 

Mrijestilište

Ključni faktor u procesu uzgoja i postizanja vrhunske kvalitete ribe je kvaliteta mrijesta. Mrijest ribe u prosjeku traje 4 do 5 mjeseci nakon čega riba odlazi u jedno od naših pomno odabranih uzgajališta.  Opširnije..
 

Uzgajališta

Osim što se možemo podičiti idealnim lokacijama za uzgoj, naša uzgajališta spadaju među najmodernija na Mediteranu - opremljena su vrhunskim sustavom automatskog hranjenja, podvodnim kamerama u kavezima, robotima za čišćenje mreža, kao i najvećim brodom za marikulturu na Jadranu (hrvatska brodogradnja). Sve to omogućuje svakodnevne izlove i brzu otpremu ribe od uzgajališta do centra za sortiranje ribe. Opširnije..

 

Prerada ribe

Nakon izlova, riba se otprema u preradbeno-logistički centar na sortiranje. Ovisno o narudžbama, dalje se pakira u stiroporske kašete i šalje svježa na tržište ili se prerađuje u svježe filete, pakiranu ribu, dimljenu i mariniranu ribu. Svježa riba za 5 do 6 sati od izlova je spremna za otpremu diljem Hrvatske i Europe. Opširnije..

 

Prodaja i logistika

Distributivnu snagu u regiji predstavlja dostava 'extra' svježe ribe iz Jadranskog mora u roku od 12 do 48 sati od izlova. Više od polovine svoje proizvodnje plasiramo u inozemstvo. Trenutno smo prisutni na tržištima Hrvatske, Italije, Slovenije, Francuske, Njemačke, Poljske, Češke, Slovačke, Austrije, BiH, Crne Gore, Srbije i Mađarske. Opširnije..

 

Cromaris Ribarnice

Osim u većini velikih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, našu ribu možete kupiti u Cromaris ribarnicama gdje vas čekaju naši iskusni prodavači i veliki izbor svježe ribe, delikatesa i školjki iz Jadranskog mora.  Opširnije..