povratak

Novi izgled dimljenih i mariniranih delicija od orade i brancina

Tijekom srpnja na prodajnim će se mjestima moći pronaći redizajnirana linija dimljenih i mariniranih delikatesa nastala kao plod naše želje za stalnim poboljšanjima proizvoda te prema iskazanim zahtjevima naših potrošača.
 
Uz osvježenje dizajna ambalaže dimljenih fileta, unaprijeđeno je i pakiranje proizvoda povećanjem otvora na prednjici pakiranja, čime se omogućuje bolja vidljivost samog proizvoda.
 
Kod mariniranih je fileta plastični poklopac pakiranja zamijenjen prirodnijom kartonskom ambalažom, a ujedno je unaprijeđena receptura proizvoda dodavanjem maslinovog ulja i začinskog bilja – vlasca i rikole, s aromom provansalskih trava i limuna.
 
Informacije na ambalaži dopunjene su i apliciranjem novih certifikata – IFS, Friend of the Sea i Global G.A.P., koji dodatno naglašavaju našu orijentiranost prema kvaliteti proizvoda i procesa. Ujedno su svi podaci na novoj ambalaži usklađeni sa zahtjevima regulative EU-a, prema kojoj će od 13.12.2016. biti obvezno navođenje hranjivih vrijednosti hrane odnosno nutritivne deklaracije.
 
Za dizajn ambalaže zaslužna je agencija Bruketa&Žinić, a za produkciju ambalaže tvrtka Istragrafika d.d.
 
Više o redizajniranim proizvodima saznajte u rubrici Proizvodi: http://www.cromaris.hr/cromaris-proizvodi-s12