povratak

Naše ''Dobro odgojene ribe'' odlaze u New York

Nakon velikog priznanja jednog od najistaknutijih svjetskih magazina za kreativnost u tržišnim komunikacijama 'Lürzer’s Archive' sa sjedištem u Beču koji je u svom siječanjskom izdanju objavio naše oglase 'Dobro odgojena riba/Well raised fish', stiglo je i ugodno iznenađenje iz New Yorka. Dobili smo poziv od njujorškog muzeja „Poster House“ koji te oglase želi uvrstiti u stalni postav globalnih kreativnih dostignuća, koji će biti dostupan svjetskoj publici do kraja godine.
 
Namjera je oglasa potrošačima svježe ribe poručiti kako je naša riba zbog iznimne pažnje koja se pridaje uzgoju u čistom Jadranskom moru, uistinu 'dobro odgojena riba'. Naime, uzgajališta smještena na lokalitetima sjevernog i srednjeg Jadrana, tehnološki najmoderniji proces uzgoja ribe, operativna izvrsnost, poštivanje strogih ekoloških standarda, osigurana slijedivost, te koncept proizvodnje „od mora do stola“, jamče dostavu svježe ribe certificirane kvalitete u minimalnom vremenskom roku na prodajna mjesta diljem Europe.
 
Oglase koji su oduševili kreativnu industriju osmislila je agencija Bruketa&Žinić OM, te je ovo još jedno u nizu priznanja kreativnim komunikacijskim rješenjima nastalima tijekom naše dugogodišnje uspješne suradnje.