Jadranski brancin

Cromaris brancin (lat. Dicentrarchus labrax), pripada obitelji lubina (Moronidae). Brancin je grabežljivac kojeg se najčešće može pronaći kako lovi uz obalu. Čvrste je građe i robustan je, izdužene i elegantne linije tijela. Pliva vrlo brzo i slovi za iznimno inteligentnu ribu. O njegovoj grabežljivoj prirodi svjedoči i korijen imena lubin, koji dolazi iz latinske riječi lupus za vuka. Od češćih imena pojavljuju se agač, lubin, dut, luben, smudut, morski grgeč i dr. Cromaris brancin uzgojen je u Jadranskom moru.
 
Rok trajanja: 14 dana od izlova
Energetska vrijednost: 145 kcal u 100g

Raspoložive pecature:
200-300 g
300-400 g
400-600 g
600-800 g
+800 g
 
Raspoložive pecature svježih fileta:
60-80 g
80-120 g
120-160 g
 
Raspoložive pecature očišćene ribe (odstranjene ljuske, škrge i utroba):
160-250 g
250-330 g
330-500 g
 
Opcije kašeta (s poklopcem): 3kg, 6kg
Dimenzije palete: 120 cm x 100 cm
Broj redova na paleti: 11
Ukupan broj kašeta (6kg) na paleti: 88
Uvjeti čuvanja: na ledu, 0˚- +2˚C