Dimljeni brancin

Neto količina:
100 g
Transportno pakiranje: 
10 komada  
Sastojci: 
fileti brancin (lat. Dicentrarchus labrax), sol, mješavina začinskog bilja, papar
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi od 0° C do +4° C
Rok trajanja: 60 dana.
Energetska vrijednost: 147 kcal u 100 g
 

Skriveno blago Jadranskog mora na Vašem tanjuru

Dimljeni fileti brancina pripravljeni su na tradicionalan način, metodom toplog dimljenja dimom bukve uz prethodni tretman mediteranskim začinskim biljem - ružmarinom, bosiljkom, lovorom i kaduljom, bez ikakvih umjetnih konzervansa i bojila. Fileti zadržavaju karakterističnu plemenitu bijelu boju, dok koža poprima smeđe zlatnu boju.

 
Tako pripremljena riba lako je probavljiva, s niskim sadržajem masnoća i visokim sadržajem bjelančevina. Ovakvim tretmanom sačuvana su vrhunska organoleptička svojstva, a proizvod je spreman za konzumaciju.
 
Dimljeni brancin bogat je fosforom i bjelančevinama te je izvor omega-3 masnih kiselina i vitamina E. Mogućnosti pripreme naše dimljene ribe su različite i ovise o ukusu potrošača. Mi ih preporučujemo kao predjelo u kombinaciji s povrćem i tjesteninom, ali i s drugim prilozima kao glavno jelo.

Dimenzije pojedinačnog pakiranja: 23,5x18,5x0,4 cm
Dimenzije display paketa: 23,6,5x18,6x11 cm
Broj proizvoda u transportnom pakiranju: 10
Dimenzije transportne kutije (6 display paketa): 55,0x26,5x25,0 cm
Dimenzije palete: 80x120 cm
Broj redova na paleti: 6
Ukupan broj transportnih kutija na paleti: 24