povratak

Cromaris proizvodi drugu godinu zaredom dobili nagradu Superior Taste Award

Nagrada Superior Taste Award koju dodjeljuje iTQi (International Taste & Quality Institute) sa sjedištem u Bruxellesu jamstvo je izvrsnog okusa i visoke kvalitete proizvoda. Proizvodi se ocjenjuju metodom slijepog testiranja na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa proizvoda, a pritom sucima nisu poznati ni brend ni podrijetlo testiranog proizvoda.
Cromaris je dobitnik Superior Taste Awarda 2019 za sva 3 prijavljena proizvoda: brancina, oradu i hamu. Brancin je i ove godine dobio maksimalne 3 zlatne zvjezdice za svoj izuzetan okus s rezultatom 91,3 %, a izvrsno su ocijenjeni i orada (rezultat 87,4 %) i hama (rezultat 88,5 %) s 2 zlatne zvjezdice za izvanredan okus.
Vrhunska kvaliteta proizvoda naš je imperativ te potrošačima želimo ponuditi isključivo ribu besprijekorne svježine i vrhunskog nutritivnog sastava i okusa što su i ove godine prepoznali suci selekcionirani iz najprestižnijih europskih kulinarskih udruženja. Cromaris je među proizvođačima mediteranske bijele ribe jedini dobitnik nagrade za sva 3 prijavljena proizvoda.